Dansk snerydningskoncept solgt til tysk gigant

Dansk snerydningskoncept solgt til tysk gigant

Den danske iværksætter Niels Bidstrup er ejer og grundlægger af Vinterservice Danmark og har netop solgt sit koncept til Tyskland. Dermed er han slået igennem i udlandet.

En drøm Niels Bidstrup havde for seks år siden, hvor han droppede sin karriere som shipbroker for at blive fuldtidsiværksætter.

Den 35-årige danskers drøm er dermed gået i opfyldelse i og med at han har solgt licensen til sin snerydningsteknologi til tyske FRG Hansa, der i Tyskland er en af de største aktører inden for snerydning i hele Hamborg-området.

I bytte for den solgte licens får Niels Bidstrup 20 pct. i det nye etablerede selskab Mavox Winterdienst GmbH, som er selskabet der skal rulle hans snerydningskoncept ud i hele Tyskland.

Niels Bidstrup har udviklet en avanceret software, hvor en tilkalder robot samt en speciel saltvogn, der kan bruges til snerydning på veje. Samtidig kan de certificerede sneryddere være alt fra private landmænd til studerende med en kost.

Ydermere har Niels Bidstrups firma egne kameraer samt målestationer til at overvåge, hvornår der skal ryddes sne. Herefter vil tilkalder robotten automatisk få fat i de certificerede sneryddere via sms.

Herhjemme rykker Niels Bidstrups koncept også, hvor hans firma står for snerydningen ved flere hundrede ejendomme i både Storkøbenhavn og Aarhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *