Få overblik over din bolighandel

Få overblik over din bolighandel

Det er ikke altid lige til at skulle sælge sin bolig, og ofte er der grundlag for både stress og frustrationer, der aldrig kommer belejligt. Det er en svær opgave, og selvom man kunne tro, at man selv kunne stå med hele affæren, er det ofte nødvendig at hente professionel hjælp udefra.

I denne relation kan det være en super god ide at alliere sig med en boligadvokat, som har både erfaring og et helt særligt kompetencesæt inden for bolighandler. Læs med her, og bliv klogere på fordelene ved at hyre en boligadvokat.

Dette hjælper boligadvokaten med

Der er generelt mange ting, som en boligadvokat kan hjælpe med, og faktisk kan disse danne grundlag for en overordentlig stor besparelse. Den mest omfattende og vigtigste opgave, en boligadvokat har, er at tjekke købskontrakten for fejl eller andre ting, der ikke er acceptabelt i forhold til din situation. Erfaringen viser, at det faktisk ikke er sjældent, at en købskontrakt kan indeholde mangler, og det er disse, som en boligadvokat lokaliserer og prøver at komme udenom. Det er også i forbindelse med tjek af købskontrakten, at der er mulighed for at tjene penge på en boligadvokat, idet elementer, som ellers ville øge risikoen for flere omkostninger, kan undgås, hvis man lige sætter sig tilbage i stolen og lader sig rådføre af sin fagekspert.

Af de mere praktiske opgaver varetager boligadvokaten alt fra tinglysning til at ordne det mellemværende, der er med ejendomsmægleren. Dette er praktiske opgaver, som man kan have svært ved, hvis man ikke har solgt eller købt bolig før. Et eksempel på en af disse opgaver er udfærdigelse af skødet, da dette er en opgave, man ikke som civil kan gøre selv. Det kræver en advokat, og for at få det gjort ordentlig skal man alliere sig med en boligadvokat, da denne har den relevante erfaring inden for skødeskrivning.

Sådan finder du hurtigt en dygtig boligadvokat

Det har aldrig været nemmere at finde en kompetent boligadvokat, og faktisk kan man hurtigt og uden problemer finde en kvalificeret kandidat med en simpel Google-søgning. Det tager kun fem minutter, og så har man en super kompetent boligadvokat i røret. En kvalificeret kandidat kan eksempelvis være en som denne. Her har man mange års erfaring med arbejdet som rådgiver og boligadvokat, og man kan derfor sagtens tage en opgave vedr. huskøb eller –salg, uanset om man har adresse i København eller i Sønderjylland. Ja, faktisk foregår det ofte således, at man slet ikke mødes med sin boligadvokat. Al samarbejde foregår typisk over mail eller pr. telefon, og denne løsning har vist sig at være mest fordelagtig for både boligadvokaten og den boligkøbende eller –sælgende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *