Netværk er altafgørende for et startup

Netværk er altafgørende for et startup

Når man kaster sig ud i sit iværksættereventyr, kan man blive hjulpet godt i gang af sit netværk. Man har mulighed for at komme i kontakt med potentielle kunder eller leverandører, der kan sætte skub i sin nye forretning. Man kan relatere til USA, der er verdens største iværksætterland. De er gode til at netværke med møder eller receptioner, og kommer hjem med kontaktinformationer på interessante personer. Det kan styrke det videre forløb i sin virksomhed, eller du kan hjælpe dit netværk, når de har behov for det.

Når jeg tænker tilbage på opstarten af Kuyatryk i 2013, fik vi meget hjælp fra vores netværk, som vi havde fået gennem relationer og konferencer. Det er altid rart at vide man kan kontakte en person, som gerne vil bruge en halv time på en problemstilling. Jeg står gerne til rådighed overfor mit netværk, hvis de mener jeg er den rette person til det, udtaler Asger fra Kuyatryk.dk.

LinkedIn

Et stort antal af alle danskerne, er at finde på erhversnetværket LinkedIn. Det er den største platform i verden, hvor man kan pleje sit netværk med viden. Efter et nyt møde, konference eller anden begivenhed, hvor du møder nye og spændende mennesker, vil vi anbefale at connecte med dem på LinkedIn. På denne måde udvider du dit netværk på LinkedIn, så du hele tiden kan trække på ekspertise fra personer i samme branche eller få hjælp fra personer i en anden branche.

Hjælp andre

Det kan hurtigt gå hen og blive et tagselv bord, hvis du kun beder dit netværk om hjælp. Det kan skabe dårlig stemning, hvis du ikke giver noget igen. Det er en rigtig god idé, hvis du hjælper dit netværk, hvis de har nogle problemstillinger du hurtigt kan hjælpe med. Det skaber gode relationer til dit netværk, og i sidste ende vil du få hjælp af dit netværk på den den ene eller anden måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *