Sådan får du din iPad hurtigere

Sådan får du din iPad hurtigere

Der kan være mange årsager til, hvorfor en iPad blevet langsom. I denne artikel, kan du se nogle forskellige årsager til, hvorfor den kan være langsom. Virker vores råd, ikke kan vi anbefale dig en virksomhed, som har mange års erfaring med reparationer af iPads.

Afslut dine baggrundsapps

En almindelig årsag til, at en iPad begynder at være langsom, kan være på grund af, at du har aktive apps kørende i baggrunden uden at du tænker over det. Hvis du oplever en app, der kører langsommere end normalt, kan det være en god idé at klikke på startknappen for at lukke appen og derefter genstarte den. Men at klikke på startknappen lukker faktisk ikke ud af appen. Det holder blot appen i dvale, som stort set holder den frosset i baggrunden.

Nogle apps fortsætter endda med at køre i baggrunden. Disse er almindelige apps, der streamer musik som Spotify eller Music-appen, der følger med iPad ‘en.

Mens du er på opgaveskærmen, er det en god ide at lukke alle apps, der spiller musik. Det er sandsynligt, at de forårsager et problem. Lukning af appen vil dog ikke skade og vil sikre, at appen ikke påvirker noget.For at lukke programmet skal du oprette en liste over alle apps, der kører i baggrunden:

Dobbeltklik på startknappen nederst på din iPad.

Når du trykker på den to gange hurtigt, vises dine nyeste apps som kaskader på tværs af skærmen. Du kan navigere gennem denne skærm ved at skubbe fra venstre til højre eller højre til venstre. Det aktive vindue vil have det tilhørende appikon over det.

Multitasking skærm på iPad

Har du flere programmer åbne på én gang, kan dette også forårsage, at din iPad bliver langsom.

Sådan lukker du en enkelt app:

Hold fingeren nede på det aktive vindue. Uden at løfte fingeren fra skærmen, skal du svinge mod toppen af ​​skærmen. Denne gestus ligner “flicking” appen fra iPad. Husk: Du berører appvinduet, ikke appikonet.

Dette giver dig mulighed for at lukke appen.

Genstart iPad ‘en

Lukning af apps, vil ikke altid gøre tricket. I dette tilfælde er en genstart af iPad ‘en det bedste middel. Dette vil rydde alt fra hukommelse og give din iPad en ren start.

Sådan genstarter du iPad:

Hold tænd / sluk-knappen nede, indtil instruktionerne viser dig, at du kan swipe knappen for at slukke for iPad ‘en.

Slide for at slukke for interface i iOS på iPad

Vent nogle sekunder, og start derefter iPad-back-up ved at holde knappen sleep / wake igen nede. Du vil først se Apple-logoet på skærmen, når du tænder for den igen.

Virker det ikke?

Hvis disse tips ikke virker, bør du kontakte telerepair, som kan hjælpe dig med alle dine problemer. Denne virksomhed er eksperter inden for området, når din Ipad er langsom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *