Saxo Bank leverer millionoverskud

Saxo Bank leverer millionoverskud

Efter et stort millionunderskud i 2015 kan Saxo Bank nu igen fremvise et millionoverskud, viser deres seneste halvårsregnskab.

Helt konkret lyder deres overskud på 216 mio. kr. før skat efter de første 6 måneder af 2016. Dermed er sidste års millionunderskud på 778 mio. kr. fortid og igen går det den rigtige vej for Saxo Bank.

I en kommentar til regnskabet fortæller Saxo Banks administrerende direktør Kim Fournais, at det seneste positive resultat er med til at validere deres strategi om, at diversificere deres indtægtskilder samt foretage flere investeringer i teknologiudvikling.

Ydermere er han overbevist om, at de nu har fundamentet for at levere en endnu stærkere vækst fremover.

Saxo Bank er et privatejet selskab, hvoraf de to stiftere Lars Seier Christensen og Kim Fournais begge er i ejerkredsen som hovedaktionærer for selskabet.

Det negative resultat i 2015 skyldes blandt andet den schweiziske centralbanks beslutning om, at fjerne schweizerfrancens binding til euroen, har Saxo Bank selv skrevet i forbindelse med deres halvårsregnskab.

Samtidig er det ikke kun bundlinjen hos Saxo Bank, der er vokset markant i det første halvår af 2016. Også kundernes indskud har fået vokseværk med 6 mia. kr. i forhold til selvsamme periode sidste år. Derfor ligger Saxo Banks kunders indskud nu på hele 82 mia. kr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *