Udendørs servering – også når det regner

Udendørs servering – også når det regner

Har du en restaurant eller café som i de tørre måneder huser mange madglæde gæster udenfor, kan det være en stor udfordring at holde virksomheden kørende i regnfulde perioder. I mange danske byer, har flere og flere madsteder stor fokus på den udendørs servering og afhænger af besøgende som nyder at spise under solens stråler i et udendørs areal. Selvom den danske sol er noget ganske særligt, er det mest regnen vi i Danmark får lov til at opleve, og derfor er det vigtigt at finde gode måder hvorpå man kan give sine kunder gode oplevelser – selv hvis det regner og stormer. Er du en af de virksomheder som afhænger af det gode vejr, skal du læse med videre for at blive klædt på til de våde efterårs- og vintermåneder.

Beklæd dit udendørs areal med parasoller

Oplever du mange besøgende som gerne vil sidde udenfor i de varme måneder, kan du være sikker på, at de også meget gerne vil sidde udendørs i de våde og kolde måneder, så længe udeserveringen er beregnet til det. De fleste gæster bliver nemlig ikke skræmt væk af det dårlige vejr, så længe udeområdet er hyggeligt, varmt og ikke mindst tørt.

I denne forbindelse er det derfor altafgørende, at du køber nogle parasoller som du kan have stående, når det danske vejr buldrer frem. Hos https://lapatio.dk/ kan du finde et hav af kvalitetsparasoller lavet med sans for materiale og design. Uanset hvor stort udearealet er og hvilke ønsker du har til hvordan det skal se ud, kan du uden tvivl finde de helt rigtige parasoller som vil tiltrække massevis af sultne og tørstige gæster. Vælg mellem et hav af farver, størrelser og typer, herunder hængeparasoller, vægparasoller og almindelige parasoller som man kender dem. Investér i de helt rigtige parasoller som passer til din cafe eller restaurant og blive glædeligt overrasket over, hvor mange sommergæster du ser igen til efterår og vinter.

Skab en udendørs stemning indendørs

En anden mulighed er, at rykke det udendørs indenfor. Med det menes at skabe en stemning som afspejler vejret og give de siddende gæster en følelse af, at de sidder udenfor. Dette kan gøres på flere måder, heriblandt ved at sætte ekstra fokus på siddepladserne ved vinduet. Fjern unødig pynt og lad vinduespartiet være åbent, så man kan nyde udsigten af regnen eller sneen.

Når det kommer til dekorationer, kan du vælge to forskellige tilgange. Det første værende, at minimere alt pynten, så omgivelserne udenfor vinduerne får en mere central rolle i indretningen. Modsat kan du også finde elegante dekorationer som afspejler årstiderne. Vælger du at gøre dette, er det dog vigtigt, at du alene bruger simple og tidsløse designs, så indretningen ikke bliver for overstimulerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *