Webhotel vs. Egen server - Hvilken fordel får virksomheden?

Webhotel vs. Egen server - Hvilken fordel får virksomheden?

Står du i den situation, at du skal have en ny serverløsning, men ikke ved, hvilken en du skal vælge? Der findes i dag flere alternativer, hvoraf der stadig findes fysiske servere og den cloud baseret løsning der bliver mere og mere populær. Bliv klogere på hvad der bedst kan betale sig i din situation, hvis du læser denne artikel til ende.

En dedikeret server

Du bør vælge en dedikeret server til din virksomhed, hvis dine behov ikke bliver dækket af en cloud-baseret løsning. Typisk bliver en dedikerede server ofte brugt i forbindelse med kraftige back-end SQL-servere eller til spiludvikling og 3D rendering.

Heraf alle tre typer af arbejde, hvor der kræves en stor og kraftig server, der ikke bliver brugt af andre og en server hvor sikkerhedsniveauet skal kontrolleres 100 %. Samtidig har en dedikeret server en ekstrem høj stabilitet samt en rigtig god sikkerhed. Sikkerheden skal altid være i top, men når man arbejder med spiludvikling eller 3D rendering, er det vigtigt at den er ekstra god.

Stiller du store krav til hurtig hastighed og har du mange besøgende på din hjemmeside? Måske er du vokset fra et almindeligt webhotel, så vil en dedikeret server være noget for dig.

Samtidig vil du også med en dedikeret server slippe for selv, at skulle købe dig til en server, installere den og ikke mindst finde et sted at hoste den. Derudover slipper du samtidig for al bekymring vedrørende garanti samt udskiftning af defekt hardware, hvis noget skulle gå i stykker. Det gælder hos langt de fleste, der tilbyder at leje en dedikeret server hos dem.

Har du en virksomhed, der ikke kræver en større stabilitet eller sikkerhed, vil en dedikeret server ikke være nødvendig for dig. Der vil en cloud-baseret løsning, som langt de fleste bruger i dag, kunne være en god løsning i din situation.

Et lille webhotel

Et lille webhotel er essentielt for dig og din forretning, hvis du ikke har de store krav til hurtig hastighed og ikke har flere tusinde besøgende på din hjemmeside ad gangen. Med et lille webhotel vil du være godt i gang og dermed have den nødvendige plads du har brug for til et mindre website. Se en prissammenligning over webhoteller her.

Derudover er det ikke fordi, at der ofte er en begrænsning på trafik. Serveren vil blot ikke være lige så hurtig, som en dedikeret server og det vil ikke være din egen på samme måde. Det er dog stadig et fint valg, hvis du ikke arbejder med spiludvikling eller 3D rendering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *